Meer resultaten voor accessoire

accessoire
Accessoire Wikipedia.
Juristen spreken bijvoorbeeld van accessoir recht, accessoire verbintenissen en accessoire vorderingen. Een accessoir recht zoals erfdienstbaarheid heeft men in samenhang met een hoofdrecht. In het strafrecht zijn deelnemingsvormingen medeplegen, doen plegen, uitlokken, medeplichtigheid accessoir: er moet sprake zijn van een gronddelict.
Koop iPhone Accessoires Apple NL.
Het btw-percentage voor producten die volgens de btw-wetgeving van de EU tot diensten worden gerekend, bedraagt 23%, aangezien de btw in rekening wordt gebracht tegen het tarief dat geldt in het land van waaruit Apple Distribution International deze producten levert, in dit geval de Republiek Ierland.
Accessoire wat is de betekenis en definitie. mail.
Het is niet per se noodzakelijk voor het gebruik ervan, maar wel handig. Een accessoire is meestal dus een extra onderdeel dat iets mooier of makkelijker maakt. Men kan zelf kiezen of zij die extra's' wil hebben of dat ze niet nodig zijn.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: accessoire. access oi re het; o; meervoud: accessoires 1 meestal meervoud bijbehorende zaken. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
accessoire Nederlands woordenboek Woorden.org.
Deze woorden beginnen met accessoire.: Herkomst volgens etymologiebank.nl. accessoire bijkomende zaak. Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 99% van de Nederlanders en 97% van de Vlamingen het woord accessoire. Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.
Meervoud van accessoire Welklidwoord.nl.
Wil je weten welk lidwoord er voor accessoire moet? Of weet je niet of het jou of jouw accessoire is? De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
accessoire WikiWoordenboek.
Het woord accessoire staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd accessoire herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. Geluid: accessoire hulp, bestand.
Puzzelwoordenboek ACCESSOIRE.
Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Dolfijn, Paardenbloem of Touwtrekken. Ook in de database. Accessoire bij een fototoestel 1. Accessoire in een toilet 1. Accessoire van een keepersoutfit 1. Accessoire voor een niet zo hippe. Accessoire voor een slechtziende 1.

Contacteer ons