Resultaten voor psychologie

psychologie
Bekijk alle artikelen over Psychologie NEMO Kennislink.
2016-08-16 De psychologie zit in de put, maar niet in haar uppie. Bevindingen die niet te repliceren zijn: de psychologie lijkt er meester in. Is het echt zon drama? Het vakgebied kent heus technische mankementen, maar is niet de enige die aanloopt tegen een replicatie-crisis.
Psychologie Opleidingen Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Ik vind psychologie, en in het bijzonder Klinische psychologie en Klinische neuropsychologie ontzettend fascinerend. Omdat ik nog niet weet welke richting ik op wil na mijn bacheloropleiding, volg ik dit jaar zowel de minor Klinische neuropsychologie als de minor Klinische psychologie.
Psychologie Erasmus University Rotterdam.
De opleiding is in de afgelopen jaren 11 keer door studenten verkozen tot beste opleiding Psychologie van Nederland.; Er komen onderwerpen aan bod uit de verschillende richtingen binnen de psychologie.; Door het intensieve en activerende onderwijs, in groepen van 12 studenten, leer je de stof, je medestudenten en docenten goed kennen.;
BSL Shop BSL Psychologie Totaal MB1-40524E.
4 Ik wil graag een abonnement op BSL Psychologie Totaal, maar ik heb al een abonnement op één van de 6 nederlandstalige tijdschriften of BSL Selection Psychologie. Dit is geen enkel probleemwe, zullen de nog openstaande maanden van uw tijdschrift abonnement crediteren.
Home Psychologie Magazine.
Het is geen trucje of techniek waarmee je even iets fikst, maar een levenswijze die voor veel mensen bewezen heilzaam is. Bekijk dit thema. 6 x Psychologie Magazine voor 25., Elke maand Psychologie Magazine thuisbezorgd. Goedkoper dan los in de winkel.
Psychologie online.
Hier staan enkele beroemde wetenschappers die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de psychologie. Test je kennis van de psychologie met deze korte kennis quiz. Haal jij het tot de laatste ronde? Hier kan je vragen stellen en discussiëren over psychologie gerelateerde onderwerpen met andere bezoekers.
Groninger Alumnivereniging Psychologie Home.
Socioloog Ivan Gadourek, psycholoog Jan Snijders, onderwijskundige Leon van Gelder en geneticus Janitina Tammes zijn de naamgevers van de nieuwe gebouwen. GAP-lid Hilda Amsing won de prijsvraag die was uitgeschreven. Vrijdag 8 april Blocktalk met aansluitende borrel Kouwerzaal, Muntinggebouw 161, Grote Kruisstraat 2/1 In gebouw 4 op deze plattegrond.
Psychologie BSc.
De vakken zijn in het eerste jaar heel afwisselend. Je begint met Inleiding in de Psychologie, maar al snel volgen ook de deelgebieden, zoals neuropsychologie, cognitieve psychologie en geschiedenis van de psychologie. In mijn colleges en werkgroepen geef ik veel aandacht aan praktijkvoorbeelden.

Contacteer ons