Resultaten voor psychologie

psychologie
Psychologie Groenhuysen.
Deel deze pagina. Groenhuysen Behandelaren Psychologie. Onze psychologen zijn gespecialiseerd in het samenspel van psychische, medische en sociale aspecten van het ouder worden. De psycholoog kan u helpen als u last heeft van angsten, somberheid, overspannenheid, medisch onbegrepen klachten, pijn, verwerkingsproblemen en cognitieve klachten.
Medische psychologie Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
De medisch psycholoog behandelt patiënten met psychische klachten en problemen die samenhangen met gezondheidsproblemen. Lees meer over Medische psychologie. Tijdens een eerste gesprek zal de psycholoog uw klachten nauwkeurig met u doornemen. Tijdens een eerste gesprek zal de psycholoog uw klachten nauwkeurig met u doornemen.
Psychologie / Psychology Bachelor Universiteit Twente.
Welkom in de wereld van de psychologie! In de bacheloropleiding Psychology bestudeer je menselijk gedrag en leer je hoe je dit gedrag kunt verklaren en beïnvloeden. Aan de Universiteit Twente kies je voor een toegepaste psychologie opleiding in een hightech omgeving.
WO Psychologie.
De universiteiten die voor Psychologie een numerus fixus kennen zijn: Universiteit Leiden, Rijksuniversiteit Groningen, Universiteit Utrecht, Universiteit van Amsterdam, University Maastricht en Radboud Universiteit Nijmegen. Wanneer jij je ondanks deze maatregel wilt inschrijven voor Psychologie, dan dien je dit hier voor 15 januari te doen.
Leergang Positieve Psychologie Hanze Professionals.
Vraag naar onze tips om u voorafgaand aan de module alvast wat te kunnen verdiepen in deze stroming binnen de psychologie. Doelgroep De aangeboden modules zijn bestemd voor professionals met hbo werk en denkniveau, die kennis en vaardigheden op het gebied van de toegepaste, positieve psychologie willen vergroten.
Psychologie.
Allemaal zaken die jouw leven als student een stuk makkelijker maken. Bij SlimStuderen.nl ben je aan het juiste adres voor goede samenvattingen en college-uittreksels voor psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wil jij het gemak van een samenvatting van SlimStuderen.nl ervaren?
Psychologie Alrijne Ziekenhuis.
Maar ook tijdens uw opname in het ziekenhuis kan neuropsychologisch onderzoek verricht worden en zijn klinische consulten mogelijk. Nederlands Instituut van Psychologen. De website van de grootste beroepsvereniging psychologen van Nederland. Landelijke Vereniging Medische psychologie. De website van de Landelijke Vereniging van Medische Psychologie.
Psychologie Antoni van Leeuwenhoek.
De psycholoog maakt samen met een maatschappelijk werker deel uit van het multidisciplinaire team van deze polikliniek. Mocht u of een familielid in aanmerking komen voor bijvoorbeeld een preventieve operatie, dan kunt u een afspraak krijgen met een maatschappelijk werker of psycholoog van het Antoni van Leeuwenhoek.

Contacteer ons