Meer resultaten voor psychologie

psychologie
Psychologie Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
Naast deze brede, klassieke vragen komen in onderwijs en onderzoek bij Psychologie in Groningen specifieke onderwerpen naar voren die uniek zijn in Nederland, zoals talentontwikkeling en creativiteit, de omgang met het milieu, en duurzame mobiliteit. Binnen de psychologie master in Groningen kun je specialisaties vinden die specifiek gericht zijn op deze onderwerpen.
voltijd master Psychologie Erasmus Universiteit Rotterdam.
Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is beoordeeld door 117 respondenten. Gemiddeld waarderen ze de opleiding met 4 uit 5. Na de studie. Beroepsperspectief / arbeidsmarkt. Na je master in Psychologie kun je als psycholoog aan de slag in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, het bedrijfsleven of het onderwijs.
De Zorggroep Psychologie.
Bewoners van een verpleeghuis en bezoekers van dag, avond en nachtbehandeling kunnen op verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde, hulp krijgen van een psycholoog. Informeer bij uw zorgverzekeraar of psychologie wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. U bent hier: Home Zorgspecialisten Psychologie.
Bachelor Psychologie Erasmus University Rotterdam.
Er komen onderwerpen aan bod uit de verschillende richtingen binnen de psychologie.; Door het intensieve en activerende onderwijs, in groepen van 12 studenten, leer je de stof, je medestudenten en docenten goed kennen.; Het vaardighedenonderwijs bereidt jou goed voor op de beroepspraktijk.;
Medische Psychologie SJG Weert.
Ook kan een behandeling van de psycholoog een onderdeel zijn van de voorbereiding op een ingreep of ziekenhuisopname of kan hij u helpen bij het herstelproces. De klachten waarvoor u bij de polikliniek terecht kunt, kunnen heel divers zijn. De meest voorkomen klachten en vragen gaan over.:
Medische psychologie en maatschappelijk werk Het WKZ.
Als een kind behandeld gaat worden op de afdeling medische psychologie en maatschappelijk werk bespreken we met de ouders wat de behandeling inhoudt. Soms worden de problemen van het kind via de ouders aangepakt, bijvoorbeeld bij kinderen met huil en slaapproblemen.
Opleiding Psychologie en Persoonskenmerken Schouten Nelissen.
Psychologie en persoonskenmerken. Master Human Development. Bestudeer de ontwikkeling van mensen in een organisatiecontext. Psychologie van mensen in organisaties. Verdiep je inzicht in het menselijk functioneren. Masterclass Psychologie in één dag. Maak in 1 dag kennis met de studie psychologie.
Medische psychologie.
Hoe maakt u een afspraak? Uw behandelend specialist kan u naar de afdeling medische psychologie verwijzen. U kunt zich niet zelf aanmelden bij de afdeling medische psychologie. Mocht u denken een psycholoog nodig te hebben, bespreek dit dan met uw specialist of verpleegkundige.

Contacteer ons