Resultaten voor magnum champagne

magnum champagne
Armand de Brignac Brut Gold Ace Of Spades Magnum Exclusive Drinks.
Natuurlijk kun je de prestigieuze Armand de Brignac brut gold champagne ook in magnum formaat fles kopen. Het magnum formaat heeft dezelfde inhoud als twee standaard flessen champagne maar oogt direct een stuk imposanter. Ook de Armand de Brignac brut gold magnum wordt standaard geleverd met zeer luxe geschenkverpakking.
Magnum champagne Champagnes.nl.
Wat uw voorkeur ook heeft, wij zorgen er graag voor dat u de juiste champagne kunt aanschaffen. Met een magnum champagne zorgt u voor een geslaagd cadeau, of heeft u de mogelijkheid om tijdens het volgende feestje een prachtige grote fles open te trekken.
Magnum champagne 15, liter Champagne Babes.
Magnumfles champagne bestellen. In een magnumfles behoudt een champagne het langst zijn frisheid en bovendien oogt het extra feestelijk zo'n' mooie grote fles. Als je van plan was om twee reguliere flessen champagne te kopen, kies dan eens voor een magnum!
Bubbels Alle magnums Magnum flessen.
De bodem en dezelfde druivenrassen als in de champagne zorgen ervoor dat deze wijn een geduchte concurrent is geworden van de bekende champagnes. Volgens ons en velen andere is dit beter dan de meeste champagnes. Champagne Drappier Cuvee Antoine Magnum. Champagne Drappier Cuvee Antoine Magnum.
Moet Chandon Imperial brut Gold Magnum champagne Exclusive Drinks.
De magnum van de speciale gelimiteerde gouden editie van de meest verkochte champagne ter wereld. De inhoud van de magnum is gelijk aan 2 standaard flessen champagne. De Moet Chandon brut Imperial Gold in magnum formaat kun je voor een mooie prijs bestellen bij Exclusive Drinks.
Grote fles champagne: van Magnum tot Midas Champagne Babes.
Bollinger Magnum Special Cuvée 15, liter champagne van Bollinger. Deze karaktervolle Brut Special Cuvée belooft een heerlijk avondje. 12495, / st. Moet Chandon Rosé Impérial Magnum Extra lang genieten met deze Magnum fles gevuld met de prachtige Rosé Impérial Brut champagne van Moët Chandon.
Magnum Champagne Fles magnum champagne kopen Club Champagne.
Magnum flessen hebben een inhoud van 15, liter en het formaat is zeer populair. Ze worden meer dan eens weggeven als geschenk, maar veel champagneliefhebbers verkiezen ook voor eigen gebruik de magnum champagne fles boven een normale fles. Koop grote flessen champagne online bij Club Champagne en ontvang veilig en snel een prachtige fles.
Magnum Flessen 15L, Champagne Kopen Bestellen Champagnes.nl.
Armand de Brignac Blanc de Blancs Ace of Spades MAGNUM. Armand de Brignac Brut Gold Ace of Spades Magnum. Armand de Brignac Brut Rosé Ace of Spades Magnum. Beaumet Cuvée Brut Magnum. Bollinger Special Cuvée Magnum. Gosset Grande Réserve Magnum. Laurent-Perrier La Cuvee Brut Champagne Magnum.

Contacteer ons