Meer resultaten voor botuline

botuline
Botuline toxine tegen rimpels Huidarts.com.
Welke rimpels kunnen met botuline toxine A behandeld worden? Vooral fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn uitstekend met botuline toxine-A te behandelen. Andere delen van het gezicht, zoals de mond, wangen en kin kunnen ook behandeld worden met botuline toxine injecties.
Botuline toxine tegen overmatig zweten Huidarts.com.
Home Huidbehandelingen B Botuline toxine tegen overmatig zweten. Print deze pagina. Voor wie is Botuline toxine behandeling bedoeld? Mensen met overmatig zweten van de oksels axillaire hyperhidrosis en van de handpalmen palmaire hyperhydrosis kunnen effectief worden behandeld met Botuline toxine injecties.
Botuline toxine behandeling Huisartskliniek.
Er zijn verschillende redenen waarom u voor een botuline toxine behandeling kunt kiezen. De meest belangrijke op een rij.: Botuline toxine behandeling tegen rimpels. De botuline toxine behandeling wordt het meest uitgevoerd om rimpels te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.
Dystonie behandeling met Botuline toxine Patiëntenfolders 8008 Isala.
Na toediening van Botuline toxine zal de spier dus verslappen en ook dunner worden. De neuroloog injecteert Botuline toxine in de spier of spieren die onwillekeurig samentrekken. Bij de behandeling met Botuline toxine wordt nauwkeurig bepaald welke spieren het probleem veroorzaakt veroorzaken.
Behandeling van de blaas met botuline-toxine.
Botuline toxine is een medicinale stof gif die de signaaloverdracht van zenuwvezels naar spieren onderbreekt. U kent deze stof waarschijnlijk onder de naam botox. De werking van botuline-toxine kunt u vergelijken met het doorknippen van de telefoonlijn bij u thuis; als de lijn wordt doorgeknipt kunt u geen telefoongesprek meer voeren.
botuline A toxine Apotheek.nl.
Artsen schrijven botuline A toxine voor als dergelijke oefeningen om de blaas te trainen niet of onvoldoende helpen en andere medicijnen ook niet helpen. In zeer kleine hoeveelheden ingespoten in de blaaswand, verlamt botuline A toxine de zenuw die de blaasspier aanstuurt.
Giftige stof: Botuline toxine botox Wetenschap: Scheikunde.
Helaas kan het gif ook in niet goed gesteriliseerd en ingemaakt voedsel zitten. Het gif neemt, net zoals strychnine, de prikkeloverdracht tussen zenuwen en spieren te grazen. Maar botuline doet dat veel drastischer. Werking botuline gif op zenuwstelsel en spieren.
Botulinetoxine injecties voor de blaas Ziekenhuis Nij Smellinghe.
Wat is botuline? Botuline-toxine is een medicinale stof eigenlijk een gif die de signaaloverdracht van zenuwvezels naar de spieren onderbreekt. Als botuline in een spier wordt gespoten, kan die spier geen signaal meer ontvangen en wordt die spier daardoor verlamd.

Contacteer ons