Zoeken naar dineren

dineren
Dineren_home.
Bij ons staat er een chef-kok achter het fornuis die zn sporen verdiend heeft. We zijn fijnproevers en werken met de beste en lekkerste ingrediënten. Geserveerd op porselein servies met bestek. Lekker eten kan toch niet van plastic bordjes en met plastic bestek?
Synoniemen van dineren; ander woord voor dineren synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: bikken, bunkeren, degusteren, dineren, fretten, gaffelen, gebruiken, kanen, kluiven, knagen, maaltijden, metselen, nassen, nuttigen, opeten, peuzelen, prakken, schransen, schrokken, tafelen, verbruiken, verorberen, vreten, zich voeden avondmalen ww.: woordverbanden van dineren grafisch weergegeven. in het Handwoordenboek van Nederlandsche Synoniemen 1908.:
Dineren 4 gangen.
Geef een culinair cadeaumoment Met Dineren geef je een origineel cadeau voor hem of haar. Geniet van een uitgebreid diner in een stijlvol restaurant of een gezellige bistro. Kies zelf jouw favoriete locatie uit. Ga dineren in stijl met deze belevenis en maak een herinnering om nooit te vergeten.
Dineren Euromast.
Dineren Reserveer direct. Laat de tienduizenden lichtjes van de stad Rotterdam het decor zijn van je diner en geniet van de prachtige zonsondergang. Een mooi glas wijn en de heerlijke gerechten maken jouw avond compleet! Voor 3650, per persoon serveren wij al een 3-gangen verrassingsdiner van onze Chef.
Dineren.net: Overzicht Restaurants in Nederland en België.
Restaurant De Vlindertuin. Restaurant t Schulten Hues. Restaurant De Lutte. Restaurant Ron Gastrobar. Tips voor gezonde recepten tip. Albert Heijn Recepten. Dineren met Korting. Smulweb: dineren met korting tip. Adverteren op Dineren.net tip. Gratis of eenmalig 495., Coffeeshots.nl Koffie tip.
Logeren Dineren.
Geef een heerlijke overnachting cadeau Met Logeren Dineren geef je een originele hotelovernachting cadeau voor hem of haar. Geniet samen van een heerlijk gastronomisch diner en een ontspannen overnachting in een hotel in Nederland, België of Duitsland. Logeren Dineren is het perfecte cadeau voor een unieke belevenis.
Dineren 4 definities Encyclo.
dineren werkw.Uitspraak: dinern Verbuigingen: dineerde verl.tijd enkelv. Verbuigingen: heeft gedineerd volt.deelw. Toon alle vervoegingen een diner gebruiken Voorbeeld: We gaan vanavond dineren in de stad. copy Kernerman Dict. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/dineren.: de warme maaltijd gebruiken toon de herkomst via de etymologiebank.

Contacteer ons