Resultaten voor bibliotheek ligne sittard

bibliotheek ligne sittard
Bibliotheek De Domijnen.
De bibliotheek is een onmisbare schakel voor iedereen die zich bewust, kritisch en actief wil blijven bewegen in onze complexe, dynamische en gemedialiseerde wereld. Van jong tot oud, van student tot werkend, van digibeet tot online junkie iedereen kan in Ligne terecht in de nieuwe bibliotheek. Ligne 2, 6131 MT Sittard.
Bibliotheek Ligne Sittard Bibliotheek De Domijnen.
Bibliotheek De Domijnen. Bibliotheek Ligne Sittard. Bibliotheek Ligne Sittard. Bibliotheek Ligne is de hoofdvestiging van alle De Domijnen bibliotheken in de regio. Bereikbaarheid en parkeren. Alle informatie over dit onderwerpt vindt u op de website van Ligne. Herkent uw navigatiesysteem Ligne niet?
Bibliotheek Ligne Sittard.
Twee bouwblokken met educatieve, culturele en commerciële functies waaronder de nieuwe bibliotheek van Sittard-Geleen. Het bouwblok waarin de bibliotheek Ligne is gehuisvest is een ontwerp van Jonathan Penne Architecten. Het interieur van de nieuwe bibliotheek Ligne in Sittard is ontworpen door architectencollectief deMunnik-deJong-Steinhauser en is medio 2016 opgeleverd.
Zuyd Sittard Bibliotheek Ligne.
Maastricht Bibliotheek Conservatorium. Maastricht Bibliotheek Hotel Management School Maastricht. Maastricht Bibliotheek Toneelacademie. Sittard Bibliotheek Ligne. Ligne 1 6131 MT Sittard Postbus 69 6130 AB Sittard Tel: 31 046 420 70 00 bibliotheek.ligne@zuyd.nl. Zondagopenstelling tijdens koopzondagen in Sittard. Iedere laatste zondag van de maand van 1200: 1700: uur.
Openingstijden Bibliotheek Ligne Sittard Ligne 2 in Sittard.
De vestiging van Bibliotheekhuis Limburg die het meest in de buurt ligt van de aan de Ligne 2 is de Bibliotheekhuis Limburg aan de Mercator 1. Meer bibliotheek in Sittard Bedrijven in de buurt van Bibliotheek Ligne Sittard Ligne 2 in Sittard.
Voorzorg: parkeergarage en bibliotheek Ligne voorlopig gestut.
21-12 Pakt Fortuna Sittard zaterdag een ticket voor de play-offs? 21-12 Nieuwe fase voor economische samenwerking in Zuid-Limburg. 21-12 De gemeente tijdens en rond de feestdagen. 21-12 Nieuwjaarsreceptie gemeente Sittard-Geleen op 3 januari. 19-12 Extra lange verhuislift in gebruik bij Cargo Care uit Geleen. 16-12 Gaat er weer een Mini uit dit jaar? 14-12 Naar Sjpassie voor een lunch met plezier en passie. Meld je hier aan voor de gratis nieuwsbrief! En ontvang dagelijks of wekelijks een overzicht van alle berichten op Sittard-Gelen.nieuws.nl in uw mailbox. onze facebook pagina. onze twitter pagina. In de parkeergarage van Ligne en in de erboven gelegen bibliotheek zijn na onderzoek naar.
Bibliotheek Openingstijden Bibliotheek Ligne.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Openingstijden Bibliotheek Ligne 2 in Sittard. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Ligne in Sittard. Copyright 2007 2017 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
Bibliotheek Ligne genomineerd als beste bibliotheek van Nederland.
Laatste update: 21-11-2017 1337.: Bibliotheek Ligne van De Domijnen genomineerd als beste bibliotheek van Nederland. Foto: Rob Nijpels. De bibiliotheek van De Domijnen in Ligne in Sittard is samen met vijf andere bibliotheken in het land genomineerd voor de titel Beste bibliotheek van Nederland.

Contacteer ons