Resultaten voor ligne sittard

ligne sittard
Naar Ligne.
Trein of bus. Ligne ligt op loopafstand van NS-station Sittard en is vanaf daar bereikbaar via buslijnen 13 richting Kemperkoul, 18 richting Grevenbicht en 70 richting Roosteren. Uitstappen bij de halte De Ligne. Te voet vanaf station. Neem de uitgang tunnel richting Stationsplein/Centrum.
Ontmoetingsplek Ligne Sittard.
Welkom op dé nieuwe ontmoetingsplek van Sittard. Na jaren van plannen maken, ontwerpen en bouwen is het dan zo ver: vanaf 1 september is Ligne officieel in gebruik. U bent van harte welkom op de nieuwe bruisende ontmoetingsplek van Sittard.
Over Ligne.
Daar waar mogelijk werken ze ook inhoudelijk samen, zodat Ligne een unieke en dynamische omgeving is met optimale mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Met winkels, horeca en een levendig plein in het midden, is Ligne dé nieuwe ontmoetingsplek van Sittard.
Zuyd Hogeschool.
Voor Zuyd is Ligne een unieke en dynamische leeromgeving met optimale mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis en ervaringen. Het is een plek waar studenten, docenten, lectoren, burgers en bedrijven elkaar nog makkelijker kunnen ontmoeten. Ligne 1, 6131 MT Sittard.
Hogeschool Zuyd geopend in Ligne Sittard-Geleen.
Ligne herbergt vanaf maandag zon 3500 studenten en 400 docenten van drie faculteiten van Zuyd Hogeschool: commercieel financieel management, management recht en sociale studies educatie. Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe complex én het nieuwe studiejaar was er voor de studenten van Zuyd Hogeschool en voor studenten van Fontys in Sittard op de schootsvelden een groot openingsfeest georganiseerd.
Ligne-parking onder uurtarief van gemeente Sittard-Geleen 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Twee hijskranen in de knoop in Sittard. Bouwproject Ligne Sittard gaat laatste fase in. Vulling Ligne schiet niet op: Subway tweede retailer. Uitbater frituur flink toegetakeld door overvallers. Top motorclub: Bandidos ben je in je hart, niet in je kleding.
Locaties Sittard Contact Over Zuyd Zuyd.
Ga na de tweede rotonde rechtsaf naar Haspelsestraat. Ligne ligt na ca. 250 meter rechts. Parkeren in Oda Parking of Ligne Parking. 6131 AJ Sittard. 6130 AN Sittard. T 31 088 507 96 66. Verschillende buslijnen komen langs deze locatie halte Stadsschouwburg.
Spelregels nieuwe openbare ruimte Ligne Sittard-Geleen.
Laden en lossen is alleen toegestaan in de laad en loshavens en op plein Ligne, in de Willie Hillenstraat en de Wolf en Hertzdahlstraat binnen de venstertijden die ook gelden in het centrum van Sittard. Deze straten liggen boven op de Ligneparking.

Contacteer ons