Zoeken naar lyon

lyon
Toerisme in Lyon 2018 Beoordelingen TripAdvisor.
Verken deze geschiedenis in Vieux Lyon een van de grootste Renaissance-buurten van Europa en de twee Romeinse amfitheaters van Lyon waar tegenwoordig nog steeds popconcerten worden gehouden. Het is geen wonder dat Lyon populair is bij reizigers, met zijn dynamische universiteit, eersteklas winkels, antiekmarkten, bruisende theater en muziekfestivals en diverse interessante musea, zoals het internationale poppenmuseum en het museum van miniaturen en filmsets.
Lyon bezienswaardigheden top 10.
Door de lange geschiedenis waarin de Franse stad Lyon bekend stond als belangrijke stad van de Romeinen, het produceren van zijde, de gastronomie en als bedevaartsoord, heeft Lyon altijd al vele bezoekers mogen verwelkomen. Daar waar de twee rivieren de Rhne en de Sane samenkomen is het meest historische deel van de stad gelegen, Vieux Lyon.
Site officiel de l'aéroport' de Lyon-Saint Exupery toutes les infos et services pour la préparation de votre voyage et l'achat' de vos billets d'avions.'
Découvrez le site officiel de laéroport de Lyon Saint-Exupery LYS qui vous permettra dacheter vos billets davion pour de nombreuses destinations à linternational. Retrouvez également toutes les informations et les services de laéroport qui vous permettront de préparer idéalement votre voyage.
Stedentrip Lyon Bezienswaardigheden, informatie, weer en tips.
Het Gallo-Romeins Museum heeft veel waardevolle objecten en kunstwerken uit het Romeinse Lyon Lugdunum. Andere bekende musea zijn het Musee d'art' contemporain de Lyon, Museum voor Moderne Kunst, het Musee Gadagne en het Museum van de Geschiedenis van Lyon gevestigd in een historisch gebouw in Vieux Lyon.
Lyon: boottocht van 1 uur.
Ontdek Lyon en attracties van de UNESCO-Werelderfgoedlijst tijdens een boottocht van 1 uur over de Rhône. Bewonder de monumenten bij de samenvloeiing met de Saône, ontdek de renaissancegebouwen van Vieux Lyon en nog veel meer. Selecteer datum, deelnemers en taal.:
Lyon vindt toch nog Memphis-maatje: Celtic accepteert bod van 22 miljoen Voetbalprimeur.
Lyon vindt toch nog Memphis-maatje: Celtic accepteert bod van 22 miljoen. Olympique Lyon heeft op de valreep een vervanger voor Mariano Diaz gevonden. De Franse club plukt Moussa Dembélé weg bij Celtic. Done deal: scorende Niemeijer verlaat Heracles en blijft in Eredivisie.
Yr Weather forecast for Lyon, Rhône-Alpes France.
Gentle breeze, 5 m/s from north-northwest. Gentle breeze, 5 m/s from north-northwest. Sun and moon, 14/04/2018 Sun Moon.; Webcams close to Lyon. Lyon South: A7 Rhône, Lyon. Last updated: at 1101.: Distance: 15, km. Added by developpement-durable.gouv.fr. Lyon: Radisson Blu, Lyon.
Lyon Gids Toerisme Recreatie.
Vlakbij de hoofdstad van de regio Rhône-Alpes, het ideale startpunt voor een bezoek aan Lyon en de Beaujolaisstreek De camping de Lyon ligt in Dardilly, vlakbij Lyon, in het departement Rhône. De camping de Lyon is ideaal gelegen voor mensen.

Contacteer ons