Op zoek naar ligne sittard opening?

ligne sittard opening
Hogeschool Zuyd geopend in Ligne Sittard-Geleen.
Ligne herbergt vanaf maandag zon 3500 studenten en 400 docenten van drie faculteiten van Zuyd Hogeschool: commercieel financieel management, management recht en sociale studies educatie. Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe complex én het nieuwe studiejaar was er voor de studenten van Zuyd Hogeschool en voor studenten van Fontys in Sittard op de schootsvelden een groot openingsfeest georganiseerd.
k zie je in Ligne.
Na jaren van plannen, ontwerpen en bouwen wordt Ligne de nieuwste ontmoetingsplaats van Sittard officieel in gebruik genomen. Hogeschool, bibliotheek, museum, filmhuis, winkels, zorg en wonen vormen een broedplaats voor kennis en cultuur, waar ontmoeten en verbinden de scepter zwaaien.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Nieuws.
Het is zo ver: de directe verbinding van Ligne met de binnenstad is klaar. Afgelopen vrijdag zijn de hekwerken verwijderd van de brug bij het Ligne plein. Je kunt nu via de brug en de achterliggende zessprong zó naar de binnenstad lopen.
Ligne gaat op 1 september officieel open k zie je in Ligne.
Ligne 5, 6131 MT Sittard 046 451 3460 www.dedomijnen.nl/museum. Voor de openingstentoonstelling kun je een speciaal entreekaartje kopen, waarvoor je de eerste keer de normale entree betaalt, de tweede keer 50% korting krijgt en de derde keer is de entree gratis.
Bibliotheek Ligne Bibliotheek De Domijnen.
De Sittardse bibliotheekvestiging van De Domijnen vindt u in Ligne Ligne 2, 6131 MT Sittard. Dit is een voor Nederland uniek samenwerkingsverband: gezamenlijke huisvestiging van de bibliotheken van de zes Zuyd hogeschool Opleidingen nu gevestigd aan de Havikstraat en de Sportcentrumlaan in Sittard en de collectie van Bibliotheek Sittard van De Domijnen.
Ligne-parking onder uurtarief van gemeente Sittard-Geleen 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Buitenring bijna compleet na opening nieuw traject. Top motorclub: Bandidos ben je in je hart, niet in je kleding. Dit was het bewogen nieuwsjaar 2017 in vogelvlucht. Buschauffeur gokt achter stuur: Gokte ook met reizigers. Baasje van stroomstoot-hond eist schadevergoeding. Limburgse trucker levensgevaarlijk gewond na crash op A2. Uitbater frituur flink toegetakeld door overvallers. Top motorclub: Bandidos ben je in je hart, niet in je kleding. Tiental Roda wurmt zich in mistwedstrijd voorbij amateurs. Burgemeester Kerkrade hangt ambtsketen aan de wilgen. Het laatste Limburgse nieuws. Megacomplex Ligne Sittard krijgt tijdelijk ketelhuis.
Zuyd Hogeschool Ligne Incredible.
Voor Zuyd Hogeschool gaat Incredible Event Builders aan de slag met de projectleiding en de organisatie van de festiviteiten in het kader van 15 jaar Zuyd Hogeschool, de opening van Ligne Sittard en de start van het nieuwe hogeschooljaar. Sittard krijgt een nieuw kloppend hart.

Contacteer ons