Resultaten voor crack

crack
Crack Wikipedia.
Crack album, een album van Z-Ro. Crack computerspel, een computerspel. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Crack of met Crack in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Crack inzichtelijk te maken.
Crack Define Crack at Dictionary.com.
informal a fair crack of the whip, a fair chance or opportunity. crack of doom, doomsday; the end of the world; the Day of Judgment. prenominal slang first-class; excellent: a crack shot. See also crack down, crack on, crack up.
Gevolgen van crack.
HOME DE FEITEN OVER CRACK-COCAÏNE Gevolgen van Crack. GEVOLGEN VAN CRACK. Wat zijn de gevolgen van crack op korte termijn? Crack veroorzaakt een kortstondige, intensieve high die onmiddellijk wordt gevolgd door het tegenovergesteldeeen zware depressie, prikkelbaarheid en hunkering naar meer van deze drug.
Wat is crack?
Daardoor veroorzaakt het roken van crack een onmiddellijke en intensieve maar heel kortdurende trip van ongeveer een kwartier. En omdat verslaving zich door roken nog sneller ontwikkelt dan door snuiven via de neus kan crack na één keer gebruikt te hebben al verslavend zijn.
Meubelen Crack.
Meubelen Crack gaat steeds met u mee! Om u steeds van de beste begeleiding te voorzien, bieden wij u nog tot op vandaag het comfort aan recordprijzen! Met een uitgebreide keuze verdeeld over 20 000 m en 2 verdiepingen, bereiken we alle stijlen en alle budgetten.
Puzzelwoordenboek Crack.
Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Kolibri, Ogenblik of Gallon. Ook in de database. Crack in Amersfoort crypt. Crack in de commercie crypt. Crack in het wintersportblad van 1. Crack van de kaart crypt. Crack, en niet zo'n' kleintje ook.
Wat is crack? Jellinek Informatie over crack.
Stel nieuwe vraag. Wat is crack of basecoke? Crack of basecoke is een bewerkte vorm van cocaïne. De bewerking is nodig om de cocaïne rookbaar te maken. De bewerking gebeurt door de snuifcoke cocaïnehydrochloride in water op te lossen en een sterke base bijv.
Crack 10 definities Encyclo.
drug Crack is een rookbare variant van cocaïne en daarmee een harddrug. Het staat op Lijst I van de Opiumwet, nadat het in 1961 internationaal verboden werd. Cocaïne wordt gekookt met ammoniak of een andere base, waarna het overtollige vocht verwijderd wordt.

Contacteer ons