Op zoek naar diner?

diner
diner WikiWoordenboek.
feestmaal met gasten. Duits: Diner de o, Festessen de o, Festmahl de o. Het woord diner staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd diner herkend door. van de Nederlanders.
Diner Dende.
Dende is zeven dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. Zondag t/m vrijdag v.a. Op zondag en maandag is de keuken voor diner geopend vanaf 17.30 tot 21.30 uur. Dinsdag tot en met zaterdag van 17.30 tot 22.00 uur.
Diner Thiessen.
Wanneer je je wensen bij ons kenbaar maakt, kunnen we het diner dus volledig naar wens voor je samenstellen. Betreft het een zakelijk diner? Uiteraard beschikken we over goede kwaliteit presentatiemiddelen die tijdens het diner kunnen worden gebruikt. Ook is het mogelijk om aanvullend op het diner een rondleiding te krijgen door ons prachtige pand.
Tom's' Diner: Amerikaanse diner in Roosendaal.
Algemeen De geschiedenis van de American Diner. Onze ruimte huren? Welkom bij Tom's' Diner! Stap binnen in het Amerika van de fabulous fifties bij Toms Diner! Beleef het sentiment van de jaren 50 in onze Amerikaanse diner in hartje Roosendaal.
Lunch of Diner Van der Valk Hotel Middelburg.
U bent dagelijks van harte welkom in ons sfeervolle restaurant voor een heerlijke lunch of smaakvol diner. Vanaf 1200: uur serveren wij verschillende à la carte gerechten. Onze chef-kok zorgt samen met zijn keukenbrigade ieder seizoen voor een nieuwe menukaart met seizoensgebonden producten.
Van der Valk Hotel Restaurant Kasteel TerWorm.
Vul dit veld niet in als je mens bent. op aanvraag Prijs Kinderen. op aanvraag Kinderstoel. Alle dagen geopend 11.00 24.00 uur Lunch diner kaart 12.00 15.00 uur 18.00 22.00 uur Op zondag serveren wij de lunch van 12.00 17.00 uur.
Dineren à la carte bij Slot Doddendael Ewijk Slot Doddendael.
ampampampampampampampampampampampampampampampampltiframe; /ampampampampampampampampampampampgtampampampampampampampampampampltbr; /ampampampampampampampampampampgtampampampampampampampampampltbr; /ampampampampampampampampampgtampampampampampampampampltbr; /ampampampampampampampampgtampampampampampampampltbr; /ampampampampampampampgtampampampampampampltbr; /ampampampampampampgtampampampampampltbr; /ampampampampampgtampampampampltbr; /ampampampampgtampampampltbr; /ampampampgtampampltbr; /ampampgtampltbr; /ampgtltbr; /gtbr; /. Vier dagen per week donderdag tot en met zondag is Brasserie Baronne vanaf 17.00 uur geopend voor diner. Het à la carte restaurant is gevestigd in de slotkelder, het prachtige vertrek met zijn gewelven, dat bovendien beschikt over een ruim terras.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: diner. din e r het; o; meervoud: diners; verkleinwoord: dinertje 1 volledige warme maaltijd. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

Contacteer ons