Resultaten voor diner

diner
diner WikiWoordenboek.
feestmaal met gasten. Duits: Diner de o, Festessen de o, Festmahl de o. Het woord diner staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd diner herkend door. van de Nederlanders.
diner Nederlands woordenboek Woorden.org.
1 Avondeten 2 Avondmaal 3 Avondmaaltijd 4 Banket 5 Bereide spijs 6 Buffet 7 Eten 8 Feest maaltijd 9 Feestelijke maaltijd 10 Feestmaal 11 Feestmaaltijd 12 Maal. film Diner is een Amerikaanse film uit 1982, geschreven en geregisseerd door Barry Levinson.
Ga voor een super chique diner.
direct aan het strand! U kunt heerlijk genieten van een 3-gangen diner in een wel heel speciale ambiance. Een heerlijk drie-gangen diner met prachtig uitzicht op de pier van Scheveningen! Prijs: 7500, voor 2 personen. Personaliseer dit cadeau In winkelwagen.
diner Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: diner DE diner ES diner FR. Definities op Encyclo.nl: Diner 8x. Vertalingen diner NLEN. maaltijd in de avond dinner.
Zoekresultaat Diner Kortingskaart.
3012 KD Rotterdam. Ma, Di, Wo, Do. 1 van 6. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en acties! Vul hier uw emailadres in. Betaal en verzendmogelijkheden.: Diner Kortingskaart 2016 Alle rechten voorbehouden. DKK is een partner van Cadeau Concepten.
Diner Cadeau verdubbelaar.
Vul onderstaande gegevens in en geniet mogelijk dubbel van een diner. Wij trekken elke eerste maandag van de maand een winnaar, die per mail zal worden geinformeerd. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik heb de privacyverklaring gelezen.
Restaurant voor een heerlijk diner Hotel Schiphol.
Openingstijden a la carte restaurant van 1200: uur tot 2230: uur. Onze chef-kok werkt uitsluitend met verse producten en creëert daarmee tongstrelende gerechten. Of het nu gaat om een uitgebreid dinerbuffet, een intiem diner voor 20 personen of een fantastisch gala-diner voor 1.000 personen, bij ons is het altijd een unieke ervaring.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: diner. din e r het; o; meervoud: diners; verkleinwoord: dinertje 1 volledige warme maaltijd. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

Contacteer ons